Marcel Migchelsen

Markt 29 - Kerkrade
Tel. 045 545 30 98
Whatsapp 06-11 900 213
marcel@cdjuwelier.nl

Porto €4. Vanaf €75 gratis verzending.
open dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.45 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.45 uur

Medewerkers

Bestelt U online? Dan verzorgt Marcel uw bestelling. Maar meestal zien we U in de winkel. Wie staat er achter de toonbank?

 

Thea en Marcel

Marcel
In 1893 is mijn betovergrootvader in Gouda een juwelierszaak begonnen. Sindsdien is mijn familie ononderbroken juwelier geweest. Ik ben trouwens wel de laatste! Mijn vader en broer hebben ieder hun eigen juwelen-groothandel.
In 1992 ben ik CD Juwelier gestart, samen met mijn vader en zijn vrouw. Sinds 2008 ben ik volledig zelfstandig.
Artikel in Navenant over mijn familie

Thea
Ik ben de vrouw van Marcel en heb hem vanaf het begin mee geholpen. In 2017 ben ik formeel tot de vennootschap toegetreden. Het is leuk om met mensen om te gaan, vooral met wat humor.

 

 

 

Conny

Conny
In juli 2003 mocht ik dit team komen versterken. Wat ik zo leuk vind aan dit werk, is dat geen dag het zelfde is. Van het geven van advies, het verwisselen van batterijen tot aan klusjes, alles doe ik met even veel plezier. Buiten mijn werk vind ik energie en creativiteit in het maken van trouwringenkussentjes.

 

 

 

Jacqueline

Jacqueline
Sinds April 2011 maak ik deel uit van het team. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Samen met mijn gemotiveerde collega's​ haal ik graag alles voor U uit de kast. Ik hoop dit werk te mogen blijven doen tot aan mijn pensioen.

 

 

Patrizia werkt sinds 2023 bij CD Juwelier

Patrizia

In februari 2023 ben ik warm ontvangen in het gezellige team van CD Juwelier. Ik ben hier helemaal in mijn element en vind het ontzettend leuk werk.

 

 

 

 Foto's gemaakt door:
Kerkrade.nu actuele info over Kerkrade op Facebook

 

Real Time Web Analytics