Marcel Migchelsen

Markt 29 - Kerkrade
​045 - 545 30 98
marcel@cdjuwelier.nl

Lid van de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche  Lid van de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche

Verzendkosten €5. Vanaf €100 gratis verzending.

010-01688-02 Garmin Fenix 5 AMP YELLOW 47 mm horloge

010-01688-02 Garmin Fenix 5 AMP YELLOW 47 mm horloge


 

599.99

010-01688-02 Garmin Fenix 5 AMP YELLOW 47 mm horloge
+

GPS multisporthorloge/smartwatch voor sport, avontuur en stijl

    Compact (47mm) GPS-multisporthorloge/smartwatch met Elevate™ polshartslagtechnologie1
    Ontwerp met stalen grip en roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant voor optimaal gebruik in veeleisende omstandigheden
    Voorgeladen activiteitenprofielen voor al uw sporten en avonturen
    Met de prestatiewidget heeft u belangrijke statistieken over de effecten en de voortgang van uw workouts direct bij de hand
    Connected functies2 omvatten smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect™ online sportcommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit onze Connect IQ™ store
    Outdoor-sensoren, inclusief GPS en GLONASS satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas met gyroscoop
    fēnix 5 Performer-bundel inclusief HRM-TRI monitor voor geavanceerde hardloopdynamica en hartslagmeting tijdens het zwemmen

Beat yesterday all day, every day. De fēnix 5 is het premium GPS-multisporthorloge met polshartslagmeting1, geavanceerde trainingsfuncties en verwisselbare polsbanden waarmee u in snel tempo van uw werk naar uw trainingslocatie kunt schakelen. Welke sportactiviteit u ook wilt meten, de fēnix 5 biedt u alle mogelijkheden dankzij de ingebouwde activiteitenprofielen en geavanceerde prestatiemetingen, waarmee u de effectiviteit van uw training beter kunt beheren, plus smartphone meldingen2.

At a Glance

Opvallend ontwerp, krachtige prestaties

De fēnix 5 is een compact multisporthorloge met een diameter van 47mm dat optimaal presteert. De fēnix 5 heeft een robuust ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant garanderen dat het toestel ook onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal presteert (waterbestendig tot 100 meter). De fēnix 5 beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw sportieve aspiraties.

Uitstekend leesbaar tijdens het hardlopen

Het 'altijd-aan' Garmin Chroma Display™ kleurenbeeldscherm met hoge resolutie garandeert optimale leesbaarheid, op elke moment en onder alle omstandigheden. De fēnix 5 is voorzien van een 1,2-inch scherm met transflectieve technologie, waarbij licht tegelijk wordt uitgezonden en gereflecteerd, zodat de wijzerplaat bij fel zonlicht zelfs nog beter leesbaar is. De fēnix 5 Sapphire modellen zijn voorzien van een hoogwaardige krasbestendige lens van saffierglas, waardoor deze sportieve smartwatch is verzekerd van een extra lange levensduur.
fenix hr

Hartslagmeting op de pols1

Om de ambitieuze atleet optimale keuzevrijheid te bieden zijn alle fēnix 5 modellen voorzien van Elevate polshartslagtechnologie, die het mogelijk maakt om uw hartslag te meten zonder een borstband te dragen. Met de nieuwe, volledig geïntegreerde Elevate sensor op uw pols beschikt u over een 24/7 hartslagmeter, die op elk gewenst moment de intensiteit van uw training meet, uw dagelijkse activiteiten bijhoudt en u voorziet van nauwkeurige informatie over het aantal calorieën dat u op een dag verbrandt.
fenix hr

Verwisselbare horlogebanden voor de stijl van uw keuze

Met onze selectie van QuickFit polsbanden van hoogwaardig leer, metaal of siliconen maken we het u gemakkelijk om bij elke sport of activiteit een bijpassende stijl te kiezen. Voor deze stijlwisselingen heeft u geen gereedschap nodig. U hoeft de polsband alleen te verwisselen en de nieuwe polsband vast te klikken.
fenix hr

Alles wat u moet weten over uw training

U besteedt uren training om uw doelen van voortdurende prestatieverbetering te bereiken. Met de nieuwe Performance Widget van de fēnix 5 heeft u alle benodigde informatie direct bij de hand en kunt u uw fitnessniveau gemakkelijk controleren en efficiënter trainen.

    Trainingsstatus: Geeft aan hoe effectief u traint, of uw workouts productief zijn en of u vooruitgang boekt.
    VO2 max-schatting: Berekent prestatiegegevens bij hardlopen of fietsen om het maximale zuurstofvolume te schatten dat u per minuut kunt verbruiken en geeft u een indicatie van uw fitheid.
    Trainingsbelasting: Geeft aan hoe hard u gedurende een bepaalde periode traint, ongeacht de activiteit.
    Hersteladvies: De hersteltimer geeft de aanbevolen hersteltijd aan, gerekend vanaf uw laatste workout.

fenix hr

Meer geavanceerde indicatoren, zoals uw Functional Threshold Power (FTP) en lactaatdrempel, helpen u meer inzicht te krijgen in uw werkelijke prestatieniveau tijdens het fietsen of hardlopen. De functie racevoorspelling voorspelt uw ideale finishtijd voor afstanden van 5000 meter, 10.000 meter, halve marathon en marathon op basis van uw huidige VO2 max. Training Effect 2.0 geeft voor elke trainingssessie uw aerobe en anaerobe trainingseffectscores, zodat u kunt zien of u echt baat heeft bij uw intervaltraining op hoge intensiteit.
fenix hr

Hardlooptraining op hoger niveau

U kunt uw hardloopgegevens nu uitbreiden. Garmin trainingsfuncties bieden uitgebreide fysiologische meetgegevens en geavanceerde hardloopdynamica1 aan de hand waarvan u uw conditie en algehele prestatieniveau kunt verbeteren. Deze meetgegevens bevatten ook uw prestatieconditie, waarbij uw werkelijke conditie wordt vergeleken met uw gemiddelde fitnessniveau, cadans en staplengte. Maak van elke hardloopsessie een persoonlijke uitdaging, neem het op tegen anderen met Strava Live Segments, ontvang meldingen bij de start en finish van segmenten, bekijk klassementen en vergelijk uw huidige resultaten met uw persoonlijke record.

Kies de fēnix 5 Performer-bundel met de HRM TRI borstband om extra fēnix 5 meetgegevens3 te analyseren. Eén van de meetgegevens is de stress-score die uw werkelijke stressniveau aangeeft op basis van uw hartslagwisselingen, verticale oscillatie en ratio of grondcontacttijd en -balans om u te helpen efficiënter te lopen.
fenix hr
Trailrunning

fēnix 5 is voorzien van voorgeïnstalleerde functies die bij trailrunning het verschil maken. De functie Auto Run/Climb (automatisch schakelen tussen klimmen en hardlopen) zorgt ervoor dat u steeds over de juiste gegevens beschikt, in elke omgeving. Tempo en afstand worden gemeten tijdens het hardlopen op een vlak parcours. Wanneer u begint met klimmen wordt automatisch overgeschakeld op cumulatieve stijging en verticale snelheid. Voor de ultra-langeafstandsloper beschikt de fēnix 5 over een speciale volgmodus voor extra lange afstanden en over de nieuwe gyro-dynamische UltraTrac® modus met volgfunctie tot 50 uur.
Een echt multisporttalent

De fēnix 5 is voor elke multisport-atleet de perfecte partner. Gebruik de speciale activiteitenprofielen voor swim-runs en triatlons of maak een multisportprofiel dat aansluit op uw dagelijkse trainingsprogramma en hardlooptraining. Met één druk op de knop schakelt u van de ene naar de andere activiteit, zodat al uw trainingsinspanningen worden meegenomen.
Het perfecte horloge voor alle sporten

Behalve hardloopfuncties bieden de fēnix 5 smartwatches ook speciale functiesets voor fietsen, zwemtrainingen, skiën, golfen en roeisporten, zoals suppen en roeien. Tijdens het fietsen ondersteunt de fēnix 5 snelheids- en afstandsmeting en alle fietsdynamica na koppeling met een vermogensmeter. Tijdens het zwemmen houdt het toestel de afstand, het aantal slagen en meer bij. Kies één van de fēnix 5 Performer-bundels met de HRM TRI borstband en profiteer ook van nauwkeurige hartslaggegevens tijdens uw zwemtrainingen. In ski-snowboardmodus heeft u gegevens als snelheid, afstand en hoogteverschillen binnen handbereik en wordt het aantal afdalingen automatisch bijgehouden. De functieset voor roeisporten omvat het aantal slagen, de slagsnelheid en zelfs de afstand per slag. In golfmodus worden van elke golfbaan die u van Garmin Connect hebt gedownload de afstanden tot het begin, einde en midden van de green weergegeven en beschikt u ook over aanvullende functies, zoals statistieken bijhouden (aantal fairway hits, etc.), Green View, AutoShot detectie en automatisch meten.
fenix hr

Navigeren in de natuur

GPS-/GLONASS-positiebepaling, geavanceerde sensoren, gecombineerd met bekende Garmin navigatiefuncties als TracBack™, zorgen dat u met elke fēnix 5 veilig uw weg kunt vinden, ook buiten de gebaande paden. Via GPS worden de sensoren van het toestel automatisch gekalibreerd, zodat u steeds beschikt over de meest nauwkeurige informatie. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de thermometer en barometer weersveranderingen kunnen voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het elektronisch 3-assig kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.
Blijf in contact op allerlei manieren

Na koppeling met een compatibel toestel kunnen alle fēnix 5 modellen smartphone meldingen ontvangen. Op uw smartwatch kunt u rechtstreeks e-mails, tekstberichten en andere meldingen ontvangen. Een andere nieuwe fēnix 5 functie is GroupTrack4 (na koppeling met Garmin Connect™). Zo weet u altijd waar uw connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar u bent, wanneer u elkaar tijdens een activiteit bent kwijtgeraakt. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar Garmin Connect, LiveTrack en informatie delen op social media via onze gratis Garmin Connect™ Mobile apps. Alle fēnix 5 Sapphire modellen zijn voorzien van Wi-Fi®, zodat uw GPS-horloge verbinding kan maken met uw draadloze netwerk en automatisch activiteiten kan uploaden om te delen op Garmin Connect.
Aangepaste apps en wijzerplaten

U kunt uw fēnix 5 smartwatch naar wens aanpassen met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die u in een oogwenk voorzien van informatie. Garmin werkt, samen met partnerbedrijven en ontwikkelaars, continu aan verdere verbetering van uw fēnix multisporthorloge. Bedrijven als Uber, Strava, AccuWeather en vele anderen bieden apps en verbeteringen waarmee u uw fēnix 5 op allerlei manieren kunt afstemmen op uw levensstijl.

face it
Personaliseer de wijzerplaat

U kunt ook de gratis Garmin Face It™ wijzerplaat app downloaden om uw fēnix te personaliseren met een foto afkomstig van uw smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de wijzerplaat van uw horloge. Met Garmin kunt u uw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht tijdens uw laatste wandeltocht of een foto van uw geliefden.

1Nauwkeurigheid van activity trackers
2Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3Indien gekoppeld met een hartslagmeter. ; Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
4Indien gekoppeld met een compatibele smartphone, kunt u met GroupTrack tot 50 personen volgen.

 

Specificaties

Algemeen

 
Lenzen

glas

Sierranden

roestvrij staal

Materiaal behuizing met glasvezel versterkt polymeer
QuickFit™ horlogebandjes

ja (22 mm)

Bandmateriaal

siliconen

Grootte behuizing, BxLxH

47 x 47 x 15,5 mm

Fysieke afmetingen 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Gewicht

Met siliconen polsband: 85,0 g; Sapphire model: 87,0 g

Classificatie waterbestendigheid 10 ATM
Batterij Oplaadbare lithium-ion
Type scherm in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
Schermgrootte, BxH 30,5 mm (1,2 inch) diameter
Schermresolutie, BxH 240 x 240 pixels; in zonlicht leesbaar, altijd-aan, energiezuinig kleurenscherm
Kleurenscherm  
Levensduur van batterij Maximaal 2 weken in smartwatch-modus (afhankelijk van instellingen), maximaal 24 uur in GPS-modus en maximaal 60 uur in UltraTrac batterijbesparende modus
Geheugen/geschiedenis 64 MB; beschikbaar 54 MB

Kaarten en geheugen

Waypoints/favorieten/locaties 1
Spoorlog 200 uur

Klokfuncties

Tijd/datum Tijd van de dag (12/24 u), kalender (dag/datum), dagelijks alarm, stopwatch, timer, waarschuwingen voor zonsopgang/zonsondergang
Tijdsynchronisatie via GPS  
Automatische zomertijd  
Wekker  
Timer  
Stopwatch  
Tijd zon op/zon onder  

Sensors

GPS  
GLONASS  
Garmin Elevate™ polshartslagmeter  
Barometrische hoogtemeter  
Kompas  
Gyroscoop  
Versnellingsmeter  
Thermometer  

Dagelijkse smart functies

Connectiviteit Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi bij Sapphire-edities
Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps  
Smart notifications  
Kalender  
Weer  
Muziekbediening  
Face It™ watch face maker  
Vind mijn telefoon  
VIRB® afstandsbediening  
Compatibiliteit met smartphone iPhone®, Android™, Windows®
Compatibel met Garmin Connect™ Mobile  
Functie Vind mijn horloge  

Activiteiten-trackingfuncties

Stappenteller  
Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul)  
Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)  
Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij)  
Verbrande calorieën  
Verdiepingen omhoog  
Afgelegde afstand  
Minuten intensieve training  
TrueUp™  
Move IQ™  

Trainings-, plannings- en analysefuncties

Activiteitengeschiedenis op horloge  
Aanpasbare activiteitenprofielen  
Aanpasbare waarschuwingen  
Audiomeldingen  
Automatische multisportactiviteiten  
Koersbegeleiding  
Geavanceerde workouts  
Auto Lap®  
Auto Pause®  
Auto Scroll  
Aanpasbare gegevenspagina's  
Meerdere sporten  
Virtual Partner  
Finishtijd  
Group LiveTrack  
Fitness Age yes (in app)
Sneltoetsen  
Configureerbare rondewaarschuwingen  
LiveTrack  
Vergrendeling aanraking/knop  
Handmatige ronde  
Persoonlijke records (hardlopen, fietsen, zwemmen)  
Segmenten (Live, Garmin)  
Snelheids- en afstandsmeting via GPS  
Trainingseffect (aeroob)  
Trainingseffect (anaeroob)  
Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen)  
Downloadbare trainingsplannen  
Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)  
VO2 max.  
Trilalarm  
Virtual Racer™  

Hartslagmeetfuncties

HS-zones  
HS-waarschuwingen  
HS-calorieën  
% HS max.  
% HSR  
Hersteltijd  
Auto max. HS  
HSV-stresstest (meet uw hartslag terwijl u 3 minuten stilstaat en voorziet u van een geschat stressniveau; de schaal hiervoor is 1 tot 100; lage scores geven een laag stressniveau aan) Ja (met compatibel accessoire)
Compatibel met HS-band ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)
Legt hartslag vast tijdens het zwemmen ja (met HRM-Tri™ en HRM-Swim™)
HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten)  

Hardloopfuncties

Vooraf geladen hardloopprofielen

Binnen en buiten hardlopen, trailrunnen

Afstand, duur en snelheid op basis van GPS  
Hardloopdynamiek  
Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte) Ja (met compatibel accessoire)
Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie) Ja (met compatibel accessoire)
Staplengte (real-time) Ja (met compatibel accessoire)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)  
Fysiologische metingen  
Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken)  
Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken) Ja (met compatibel accessoire)
Hardloopsessies  
Raceprognose  
Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor)  

Buitenrecreatiefuncties

Vooraf geladen buitenrecreatieprofielen

Hiken, klimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden, cross-country skiën, suppen, binnen of buiten roeien, jumpmaster, tactische sporten

Navigatie van punt naar punt  
Kruimelspoor in real-time  
Terug naar start  
TracBack®  
UltraTrac™ modus

ja

Hoogteprofiel  
Afstand tot bestemming  
Barometrische trendindicator  
Stormwaarschuwing  
Automatisch klimmen tijdens trailrun  
Verticale snelheid  
Totale stijging/daling  
Compatibel met BaseCamp™  
GPS-coördinaten  
Geprojecteerd waypoint  
Peil en ga  
Oppervlakteberekening Ja (via Connect IQ™)
Jaag-/viskalender Ja (via Connect IQ™)
Zon- en maangegevens Ja (via Connect IQ™)
Dubbele grid-coördinaten  

Fietsfuncties

Vooraf geladen fietsprofielen

Binnen of buiten fietsen, mountainbiken

Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten)  
Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor)  
Race tegen een activiteit  
Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt)  
Intervaltraining  
FTP (Functional Threshold Power) Ja (met compatibel accessoire)
Strava functies (Group LiveTrack, Live Segments)  
Compatibel met Vector™  
Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers)  
Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display)  
Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar)  
Compatibel met Varia™ lampen  
Cadans (real-time aantal stappen per minuut)

ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)

Zwemfuncties

Vooraf geladen zwemprofielen

Zwemmen in het zwembad of in open water

Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën)  
Slagherkenning  
Zwemworkouts  
Slagefficiëntie (SWOLF)  
Geavanceerd zwemmen (training, rusttimer)  
Zwemafstand open water  
Heart rate (real-time during rests, interval and sessions stats during rests, and automatic heart rate download post-swim) yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

Golffuncties

Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green  
Afstand tot layups/doglegs  
Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan)  
Digitale scorekaart Ja
Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit en gemiddelde shotafstand)  
Locaties opslaan (nuttige baanpunten opslaan voor toekomstig gebruik)  
Garmin AutoShot™  
Handmatige positionering  
Hindernissen en doelen op de baan  
Compatibel met TruSwing™  
Rondetimer/kilometerteller  

Aanvullend

Aanvullend
 • Connect IQ app-ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • EXO antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: Ja (alleen Sapphire modellen)
 • ANT+®: Ja (alle modellen)
 • Bluetooth®: Low Energy (alle modellen)
 • Training Effect 2.0 (meet de impact van een activiteit op uw aerobische en anaerobische conditie): Ja
 • Trainingsbelasting: Ja
 • Trainingsstatus: Ja
 • Lactaatdrempel: Ja
 • Weerswaarschuwingen: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe sensorondersteuning: Ja
 • TracBack: Ja
 • Skifuncties: Ja
 • Fysiologische metingen: Ja
 • SUP/Roeien: Ja
 • Voetsensor: Ja (optioneel)

 

Garmin
 • Nieuwste
 • Op bestelling
 • Dames
 • Heren
 • Unisex
 • Kunststof
 • Rubber
 • Zwart
 • Geel
 • Quartz
 • Zendergestuurd
 • Digitaal
 • Analoog-Digitaal
 • Chronograaf
 • Dag-datum
 • GPS
 • Verbonden met smartphone
 • Hoogtemeter
 • Pols/hartslagmeter
 • Oplaadbaar
 • Sport-apps downloadbaar
 • Wijzerplaten downloadbaar
 • Stappenteller
 • Kompas
Omhoog